Kontakta Svesol

Hej!

För bästa och snabbast möjliga hjälp ber vi dig välja ärende till höger/nedan. Vi finns också på telefon 0241 – 101 11, men vi har ofta mycket att göra och vi kan inte alltid svara i telefon.

Vi finns i Djurmo/Borlänge och installerar nyckelfärdiga solcellsanläggningar i vårt närområde – Dalarna och Gästrikland. Vi är grossister av solvärmeanläggningar till återförsäljare runt om i Sverige.

 Hälsningar från oss på Svesol! 🌞

Aktuellt just nu:

Har du en växelriktare från Solplanet och inte längre ser din anläggning i appen? Fyll i dina uppgifter här så fixar vi det på direkten!

Vi har tillsammans med Solplanets support gjort en omstrukturering av våra kunders app-konton och i samband med det så har vi gjort en miss så att kopplingen mot våra kunders konton/appar har försvunnit. Anläggningarna producerar som vanligt och ingen data kommer att försvinna, så allt kommer att bli som vanligt igen. Vi ber om ursäkt! /Hälsningar från oss på Svesol och Solplanet

 Andra ärenden:

Fyll i formuläret

Fyll i formuläret, vi kontaktar dig så fort som möjligt. Om det gäller beställning av reservdelar – ange gärna artikelnummer, antal samt eventuella kompletterande uppgifter (tex företagsnamn, org.nummer eller annan leverans-/faktureringsadress).

.

Trygghet & kunskap
Scroll to Top