Svesol Grossist

Svesol har affärsområden Svesol Grossist, Svesol Komplett och Svesol Projekt. Här får du veta mer om området Svesol Grossist.

Vi säljer till installatörer och till dig som är privatperson och installerar i egen regi. Vill du ha en nyckelfärdig installation är det Svesol Komplett som passar dig bäst. Vill du ha oss som leverantör eller partner i större projekt finns mer information på Svesol Projekt.

Vad innebär Svesol Grossist för mig som egeninstallatör?

Du som privatperson kan handla av oss solvärme- och solelmaterial till kraftig sänkta priser. Vi har varit verksamma i branschen i över 30 år och har tillsammans med våra leverantörer effektiviserat tillverkningen och hanteringen för att kunna erbjuda material av mycket hög kvalitet till bästa priset. Du som är egeninstallatör tar på dig ansvaret att anläggningen blir installerat på godkänt sätt, du har telefonsupport från oss men du ansvarar på plats för en fackmannamässig installation dels genom eget arbete, dels genom att själv anlita de hantverkare du behöver. Vi tror att detta är ett kostnadseffektivt sätt att bygga sina solenergianläggningar. Vi erbjuder dig tilläggspaket så att hela kedjan håller.

Tillsammans skapar vi framtiden!

Vi tror att du tillsammans med oss kan åstadkomma mycket bra anläggningar till mycket förmånliga priser. Vi är bäst på att hitta rätt komponenter och ge dig råd i alla frågor du har, du är bäst på att dels noga genomföra enklare arbeten och anlita hantverkskompetens på den platsen du bor på.

För att du skall kunna handla som grossistkund måste vi anlägga dig som grossistkund. Du måste handla för minst 10.000:- per order och minst 50.000:- per år.

Vad innebär Svesol Grossist för mig som installatör?

Din kund vill ha en nyckelfärdig installation. Du är efterfrågat med din hantverkskompetens och ger kunden den tryggheten han efterfrågar. Även du har förmånligare inköp hos oss än tidigare, du får din individuella prislista som baseras på din omsättning med Svesols produkter. Vi vill utveckla samarbetet med dig och tror på ”win – win” situationen där du är Svesols ansikte utåt mot kunder som vill ha allt ur en hand. Du får av oss all teknisk support du behöver.

Du kan läsa allt om Svesol Grossist i vår PDF Svesol Grossist - solenergigrossist för alla.

Kontakta oss när du vill veta mer!