Vintererbjudande – 10% på komplett solcellsanläggning

Vi har lite kapacitet över i mars och kan därför ge 10% rabatt efter grön teknik-avdrag på komplett solcellsanläggning till privatpersoner. Erbjudandet gäller till 29 februari med planerad installation i mars. Till våren vaknar folk ur vinterdvalan, så passa på att göra en riktigt bra affär och ta tag i dina solcellsplaner nu istället för senare i vår när alla andra gör det.
  • Kunskap – vi har lärt oss en hel del sedan 1997 då företaget startades. Vi vet hur man bygger effektiva och problemfria solenergianläggningar.
  • Erfarenhet – vi har praktisk erfarenhet av vad som på riktigt är viktigt för att en solenergianläggning ska fungera problemfritt utan krångel och reklamationer under lång tid. En bra byggd solcellsanläggning ska hålla i 30 år+.
  • Kvalitetssäkring – systematiskt kvalitetssäkringsarbete med bland annat löpande utbildningar och erfarenhetsutbyten för våra  montörer och installatörer, vår egen högre ”Svesol installationsstandard” och kontroller av oss själva med oberoende besiktningsman.
  • Långsiktighet – vi brinner för solenergi och har inte hoppat in i den här branchen för att den blev väldigt het en period. Vi kommer således inte heller att hoppa ur om marknaden viker ett tag.
  • Service och support – vi har en av Sveriges kunnigaste support- & serviceavdelningar som kan hjälpa dig om du har frågor eller om det mot förmodan skulle vara något problem.

Liknande nyheter

Boka hembesök