Välkomna till Svesol-golfen på Gagnefs GK 9:e augusti – sommarens roligaste golftävling!

Fredag 9:e augusti bjuder vi in dig som spelar golf och är intresserad av att skaffa solceller till sommarens roligaste golftävling! Befintliga Svesol-kunder är såklart också varmt välkomna. Fina priser och roliga deltävlingar utefter banan utlovas.

När: fredag 9 augusti klockan 9. ”Shotgun start”, alla startar samtidigt utefter banans alla hål.
Var: Gagnefs GK
Hur: tvåmannascramble, slaggolf med handicap. På svenska betyder det att man är två personer i varje lag, båda spelare slår ut, sedan väljer man bästa läget där båda slår ifrån, så fortsätter laget så tills bollen är i hål. Det här tycker vi är en väldigt rolig spelform där även vi glada amatörer kan göra många par och birdies! 🙂

Efter tävlingen samlas vi i restaurangen för något gott att äta & dricka, trevligt umgänge och prisutdelning (planerat till kl ~14.00). När ni lämnat in scorekortet får ni ett specialerbjuande på mat + dryck i restaurangen.

Anmälan: Anmälan via golf.se, anmälningsavgift 200 kronor +  ev tävlingsgreenfee 250 kr/person. Begränsat antal platser, anmäl ditt lag så snart som möjligt.

Under dagen kommer du att ha möjlighet att prata solceller och batterier med både oss på Svesol och befintliga Svesol-kunder. På Gagnefs GK finns också en fin solcellsanläggning från Svesol med en del extra smarta funktioner som vi gärna visar för dig som är intresserad.

Om du bokar ett besök av oss för att undersöka dina förutsättningar för solenergi/batterier kommer du som varit med på tävlingen att få ett fint rabatt-erbjudande.

Tävlingssponsorer:

Varmt välkomna, svinga lugnt!

Hälsningar från oss på Svesol

Liknande nyheter

Intresseanmälan solceller

Rulla till toppen