Solceller Luxor 425 W glas/glas med 30 års produktgaranti i Hedemora

Här har vi installerat tyska Luxors senaste panel på en villa i Hedemora. Det är en helsvart solpanel med högre effekt och extremt lång garanti, hela 30 års materialgaranti och 30 års produktionsgaranti på väldigt höga 89%. Det här är det bästa som finns på marknaden just nu!

Nu skriver vi om materialgarantier, och det är inget fel med långa materialgarantier i sig. Men se upp för solcellssäljare som menar på att livslängden på en solcellsanläggning är samma sak som produktgarantin på solpanelen. Vi vet att solceller, oavsett om de har 12, 15, 25 eller 30 års garanti håller väldigt länge. Det viktigaste för att få en problemfri solcellsanläggning med högsta säkerhet och lååång livslängd är montagesystemet och hur montaget är utfört. Och här skiljer det väldigt mycket bland olika aktörer på marknaden. Det går att följa regler men ändå göra en riktigt dålig installation som sannolikt inte kommer att vara problemfri i 30 år+.

Vi har våra egna montörer och elektriker som vi utbildar löpande och som alltid följer vår installationsstandard – Svesol installationsstandard. Vi skulle påstå att det är marknadens högsta standard och den följer vi oavsett om vi installerar på en skola, ett sjukhus eller en villa. Det är en betydligt högre standard än lagar, regler och branschstandard.

Varför gör ni mer än lagar och regler kanske ni undrar? Jo, för att vi tycker att lagar och regler för solcellsinstallationer är för dåliga, att följa dem är ingen garanti för att an anläggning ska vara problemfri i 30 år+. Vi bygger solcellsanläggningar som ska hålla, vara säkra och problemfria i 30 år eller mer. Det ger dig trygghet och bästa långsiktiga ekonomi.

Och när vi ändå pratar garantier så använder vi CW Lundbergs montagesystem som har 40 års garanti. 😉

449604490 716111313941423 5287464258166280288 n

Liknande nyheter

Intresseanmälan solceller

Rulla till toppen