Jobba hos Svesol

Specialister på solenergi och solceller sedan 1997

Svesol söker elektriker i en framtidsbransch - häng med på vår resa!

21 mars 2023
Svesol söker just nu två elektriker som brinner för solenergi! Vi söker både dig som är en strukturerad och erfaren elektriker som kan ta en arbetsledarroll och ansvara för våra solcellsinstallationer samt en elektriker som vill utvecklas i en framtidsbransch.

Gemensamt för båda rollerna är att ni som personer delar vår passion att göra riktigt bra solcellsanläggningar. Svesol har ett starkt varumärke i solenergibranschen sedan många år. Engagemang, långsiktighet och noggrannhet är det som har byggt vårt rykte och det är viktiga nyckelord för oss. 

Du som söker arbetsledarrollen är strukturerad och kommer att ha en central roll på Svesol där du ansvarar för våra installationer och för att förbättra och effektivisera våra arbetsprocesser. Du kommer att ha stor möjlighet att påverka hur vi strukturerar och planerar arbetet på bästa sätt för både oss och våra kunder. I en nära framtid leder du förhoppningsvis ett drivet team av både egna elektriker och underentreprenörer som är ute och gör elinstallationerna hos våra kunder runtom i Dalarna. Om du idag driver ett välstrukturerat mindre elinstallationsbolag, vill ha fler kollegor och drömmer om att få vara en del av ett större sammanhang så kan även företagsförvärv eller mycket täta samarbeten vara aktuellt.

På Svesol finns några av Sveriges bästa på solenergi som du kommer att jobba tillsammans med. Svesol är i en expansiv fas i en framtidsbransch och du som söker jobben har goda utvecklingsmöjligheter. Du utgår från vårt nya kontor i Borlänge dit vi också kommer att flytta vårt lager inom kort. 

Ansökan

Maila ansökan med cv till mats.hagglund@svesol.se så snart som möjligt, vi intervjuar sökande löpande. Du kan också nå Mats på telefon 070 207 14 78. Välkomna med era ansökningar!