Välkommen till digital solcellsträff med oss på Svesol

Vi har pausat våra digitala solcellsträffar för stunden, men det går fortfarande att få länk till tidigare inspelad solcellsträff. Eventuellt kommer solcellsträffarna tillbaka i framtiden.

Hälsningar från oss på Svesol!


Fyll i dina uppgifter och välj tillfälle nedan. Vi kommer att gå igenom det grundläggande när man ska investera i solceller och du har möjlighet att skicka in dina frågor så att vi kan ta upp dem under träffen. Du kan också välja att få länk till en tidigare inspelad solcellsträff mailad till dig nu direkt (välj inspelad solcellsträff under "tillfälle").

Vi försöker hålla oss till en timme, men om vi får många frågor och önskemål om genomgång av era specifika fall så vet vi att det lätt drar ut på tiden, så sätt gärna av en och en halv timme.

  • - Grunderna med solceller, installation och montage – det viktigaste (~30-40 min)
  • - Era frågor (~20-40 min)
  • - Extra tid för att titta på specifika fall (med tex inskickade bilder och beskrivningar)

Välkomna!

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 5 files.
Du har möjlighet att bifoga bilder eller ritningar på ditt tak så att vi kan ta upp det som exempel under solcellsträffen. Vi kan inte garantera att vi tar upp alla inskickade exempel.

Vi kör solcellsträffarna via Microsoft Teams och de spelas in. När du klickar på "Skicka anmälan" godkänner du att vi lagrar dina uppgifter och att vi spelar in mötet för att kunna visa det för andra kunder.

Rulla till toppen